Задължително в есенния гардероб: трикотаж и плетива

В есенния хлад и зимния студ човек не може да мине без удобни и топли плетени дрехи. Модните експерти в woman.hotnews.bg представят най-актуалните такива за сезона есен-зима 2015/2016. 
 
Удобните и семпли плетени дрехи могат в зависимост от аксесоарите да бъдат както ежедневно, така и вечерно облекло. През миналия есенно-зимен сезон тоалетите, изработени от плетиво, направиха истински бум, който продължава и досега. На мода са както обемните пуловери и широките пончота, така и удължените рокли и жилетки. Изберете си дреха по вкуса и никога не мръзнете! 
 
Един от хитовете на сезона са трикотажните или плетени рокли. Те ще са чудесна алтернатива на плътните панталони или дънки. Топлите рокли до средата на прасеца ще подчертаят женствеността ви и ще ви стоплят през студените есенни вечери. Наблегнете на простите прави или вталени модели. Не забравяйте, че тънкият трикотаж, колкото и да е секси, подчертава не само достойнствата ви. Ако имате недостатъци за коригиране, по-добре носете обемни рокли. 
 
Не се притеснявайте да носите декорирани с плисета и ресни дрехи, в момента те са на мода. Що се отнася до цветовата гама, то дизайнерите предлагат широк избор. Основните цветове са черно, кафяво, бежово и сиво. Ние обаче ви препоръчваме да обогатите палитрата с виненочервено, алено и коралово.

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash