Запознайте се с Beshine, жената с най-големи силиконови гърди в света (галерия 18+!)

Германският еротичен модел Beshine (Mayra Hills) казва, че има най-големите изкуствени гърди в света - и сме склонни да й вярваме. 
 
Според думите на Beshine всяка гърда тежи малко над 9 кг., което прави сутиен размер 32Z (предимно поръчкови, очевидно). В гърдите й има 10,000 cc силикон. Силикон има и в задните части (че и в устните), но размерът там е (засега) съвсем нормален и не той привлича всички погледи.
 
Жени с многократно по-малки гърди се оплакват от всевъзможни проблеми, особено здравословни, но усмихнатата Вeshine гледа ведро на нещата и признава само логистичните такива: "Гърдите ми стърчат толкова напред, че често бутам неща пред себе си... Сякаш самият размер на гърдите е извън мой контрол и те си живеят свой собствен живот".
 
Какви други проблеми среща в ежедневието си? "В магазините искат да платя дрехите, които съм пробвала, дори ако не съм имала намерение да ги купувам. Казват, че след мен ставали торбести и се разтягали отвъд възстановяване." Тя има предвид, разбира се, блузите, защото като изключим гърдите, останалата част то блондинката е слаба и стройна. Колкото и да е невероятно, както ще видите в глалерията, въпреки гърдите си, тя някак успява да прави упражнения в спортната зала.
 
Може гърдите й да са най-големите, но това не е всичко. "Забавно ми е, когато хората се вцепеняват при вида на гърдите ми сега. Какво ли ще кажат при следващия "ъпгрейд"?", пита закачливо в блога си Beshine, която казва, че това няма да остане финалният размер и гърдите й ще продължат да растат.

Свързани новини

Жертвите са жени от САЩ

16.05.2024

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023


flash