Как може Стoунхендж да „цъфне” на гърдите ти?

Господа, ако сте сред тези, които се „радват” на гъсто окосмение по гърдите, стилистът на звездите, Даниел Джонсън, има креативно предложение. Той може да ви оформи прическа, вдъхновена от историческа забележителност.

Преди да открие таланта си да вае исторически паметници върху гърдите на мъже, Даниел е известен като фризьора на националния футболен отбор на Англия.

Вдъхновение 32 годишния фризьор получава след като се сблъскал с тенденцията мъже да качват свои снимки в интернет, на които, незнайно защо, са превърна ли окосмението си в имитация на сутиен.

Но все пак, неговото изкуство се оказва по-сложно за изпълнение. Всяко „творение” отнема по 2 часа и половина, изисква смяната на 4типа бръснарски машинки и 176 допира на тези машинки с кожата.

За най-голямото си постижение той счита пресъздаването на небето над Манхатън. То е изисквало косми с дължина от 0мм, 1мм, 2мм, 5мм и 15мм, но затруднението дошло главно от факта, че космите на гърдите се оказали по-къдрави и къси от тези на главата.

„Захванах се с нещо, което цели да провокира у мъжете култура на отглеждане и стилизиране на окосмението и ми е трудно, защото клиентите имат високи очаквания към мен.”

Господим Джонсън не е случаен човек. Години наред прическите на реица футболисти, сред които Уейн Руни и Гарет Бейл са негово дело, той е редовен участни във фешън събития и мъжки списания. В списъка на клиентите му попадата и певецът от N-Dubz Дапи, както и мъжките банди, участвали в британския X-Factor.


Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash