Lagerfeld засне фотосесия с Conchita Wurst (галерия)

Победителят в конкурса Евровизия Conchita Wurst започва да си проправя път в света на модата, след като засне фотосесия за дизайнера Karl Lagerfeld.
 
Творческият директор на Chanel, Lagerfeld озаглави сесията от портрети The New Normal ("Новото нормално"), която е публикувана в списание CR Fashion Book. Conchita се снима заедно с бремения модел Ashleigh Good, пише бгнес. Те са облечени в бельо и рокли на марките Givenchy, Prada, Chanel и Rick Owens. Conchita, чието истинско име е Tom Neuwirth, не за първи път се сблъсква с висшата мода, а дори закри и модното ревю на дизайнера Jean-Paul Gaultier миналия месец.
 
"Създадох Conchita в продължение на дълго време … всъщност през целия си живот. Израснах в малко австрийско градче, много консервативно. Аз бях странното момче, което се облича като момиче", разказва Conchita. "Да си транссексуален човек е много сериозна работа. Това си е живот в живота, не трябва да смесваш двете неща. Брадата е важна за мен поради много причини. Искам да покажа, че човек може да постигне всичко, че може да има красив живот с всякакъв външен вид. Защото начинът, по който изглеждаш, не е най-важното нещо в живота", казва Conchita Wurst. 

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash