North West вече стана фотомодел (снимка)

13-месечната North West, която е дъщеря на Kim Kardashian и Кание West, засне собствена фотосесия.
 
През март тази година тя се снима в сватбената фотосесия на родителите си за списание Vogue. Сега тя се снима сама и с диамантени обеци и чантичка Chanel.
 
Първите професионални снимки на North ще бъдат включени в книгата CR Fashion Book, която е наръчник за стил на Carine Roitfeld, бившата главна редакторка на френското издание на списание Vogue. На черно-бялата снимка тя е с малки диамантени обеци, чантичка Chanel, брошка във формата на цвете отново на марката Chanel и кашмирен пуловер с копчета. В наръчника за стил реалити бебето е описано като "Бъдещето". "Никога не е твърде рано да се интересуваш от мода", пише модният дизайнер Karl Lagerfeld на снимкaтa на малката.
 
 
"Когато наоколо има камера, тя винаги прави сериозна физиономия и издава устни напред. Много е сладка", комeнтира дъщеря си Kim и признава, че причината малката да не е в риалити поредицата й е забрана от страна на Kanye. North обаче ще се появи в специалните епизоди, посветени на сватбата, както и във финалния епизод на сезона.

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash