Търси в сайта...

Пускат в продажба бижутата от филма "Господарката на злото" (галерия)

Всеки иска да притежава част от филма "Господарката на злото", където Angelina Jolie изпълнява главната роля, пише fashion.bg.
 
Филмовата компания Дисни обединява сили с бижутерската фирма Crow's Nest, за да създаде нещо повече от обичайните стоки, свързани с филми. Вместо да направят рога върху диадема и наметало, например, двете компании правят нещо по-различно за другата гледна точка на приказката за Спящата красавица, която се разказва във филма.
 
"Това е колекция от съвременни и приказни пръстени, гривни и обеци, вдъхновени от ключови елементи във филма", казва дизайнерът Daniel Belevitch пред списание Vogue. "Всяко бижу е композиция от родий с черни диаманти и оникс в крушовидна форма, които контрастират със зеления цаворит", добавя той.
 
Бижутата са вдъхновени от едни от основните мотиви във филма - огън, дракони, тръни и пера. Стойността им варира между 2500 и 13 500 паунда.
 
"Господарката на злото е тъмен герой със собствена красота. Смятам, че тя е разбрана погрешно. Всички ние можем да намерим част от себе си в нея. Надявам се моята интерпретация на тази героиня, която опитах да пресъздам в бижутата, да отразява чувствата и на другите хора: тъмни, но красиви", казва Daniel Belevitch.

Свързани новини

Жертвите са жени от САЩ

16.05.2024

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023


flash