Търси в сайта...

Jennifer Lopez пуска нов парфюм през октомври

Jennifer Lopez ще пусне на пазара новия си парфюм "JLove" през октомври.
 
Звездата разкри, че 20-ят й аромат ще бъде пуснат в продажба във веригата магазини Kohl's в САЩ идния месец. "Когато създадох първия си парфюм "Glow", мислех само за това как да го направя най-добрия, най-красивия аромат, създаван някога. Направихме красиви неща с този парфюм и се влюбих в този бизнес", разкри JLo.
 
Парфюмът на 44-годишната актриса и певица се основава на темата за любовта и включва плодови аромати като бяла малина, розов грейпфрут, мандарина и ананас, в комбинация с нотки на водна линия, ванилия и кожен мускус.
 
"20-ят парфюм е юбилеен. Запитах се коя съм и каква съм. Моето послание винаги е било любов, независимо дали става дума за моята музика, моите филми или нещо друго. Това е голяма част от мен. Решихме да кръстим парфюма "JLove" поради тази причина, защото казва всичко за мен с една обикновена малка дума", сподели Lopez, цитирана от бгнес.
 
Тя участва и в рекламната кампания на аромата, в която се появява в блестяща фотосесия, вдъхновена от стария Холивуд, дело на известния фотограф Mario Testino.

Свързани новини

Най-очакваното модно събитие

20.02.2024

Кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Пробуждане на модата

21.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023

Всичко е розово!

24.07.2023


flash