Най-големият хит сред феновете на Apple

Знете ли кой е най-големият хит в момента сред феновете на Apple? Не си мислете, че става въпрос за iPad 3, или новата версия на прочутия iPhone смартфон на компанията, защото ще сгрешите. Става въпрос за парфюм, който е ‘уловил’ миризмата на току що отворена кутия на новозакупен продукт на Apple, пише digital.bg.

Създателите са група дизайнери от Мелбърн и са изключително горди с постижението си. Те възнамеряват да пуснат парфюма в серийно производство, така че всеки, който се "захласва" по миризмите на продуктите на Apple  да може да си закупи от продукта.

Според информацията става дума за  комбинация от миризмите на опаковъчната хартия (от която се правят кутиите), мастилото, с което се печата върху картона, пластмасовите компоненти в кутията, и разбира се, алуминий (като този, който се използва във фабриката на Foxconn в Китай, където е сглобявано устройството).

Поради естеството на аромата, едва ли всички потребители ще погледнат на този продукт като на парфюм в истинския смисъл на думата, и евентуалния интерес към него като "благоуханна миризма" за тялото не може да се предвиди. Сигурно е обаче, че интерес към аромата ще има само заради милионите фенове на тази марка, и най-вероятно можем да очакваме появата на различни продукти като ароматизатори, например, които биха могли да се превърнали в хит в компютърни стаи, офиси, и учреждения. 


Свързани новини

Apple представи новите iPhone 5S и 5C

11.09.2013

Рекордни продажби на Apple

24.01.2013

Лео Ди Каприо плати $ 200 000 за среща

15.01.2013

Номинираните за Brit Awards 2013

11.01.2013

Katy Perry и „Игрите на глада” са ...

10.01.2013


flash