Търси в сайта...

Бебето на Кейт и Уилям ще е най-влиятелното

Херцозите на Кеймбридж Кейт и Уилям още не са мислили за бъдещото си дете, но специалистите вече прогнозират, че то ще е най-влиятелното бебе в Англия.

Във връзка с юбилея на кралица Елизабет Втора, която ще отпразнува 60-ата годишнината от качването на престола, Кейт Мидълтън се радва на отслабващо напрежение на тема бъдещата й бременност. По време на юбилея - никакво бебе, такова е правилото. То обаче не пречи на доста експерти да се занимават с темата. Някои от тях вече уверяват, че бъдещото отроче ще стане най-могъщото и най-влиятелното бебе в Англия.

Все пак да не забравяме, че то още не е родено, нито дори заченато, поне ако се съди по последните информации. Така че бъдещият претендент за трона на Англия вече е №1 в списъка на най-влиятелните бебета в света на сайта My1stYears.com. "Бях изненадан да видя бъдещото бебе на Кейт и Уил цитирано в анкетата и прибавено към топ-20 като джокер. Но като си помисли човек, щом става дума за наследника на английския трон, той ще има повече влияние, отколкото първите 10 бебета, взети заедно", заяви говорител на сайта. 



flash