Най-добре облечените сестри в шоубизнеса

Близначките Мери-Кейт и Ашли Олсън винаги са били на мода, но сега двете актриси и дизайнерки на облекло получават признание от модната библия "Вог" и ще украсят корицата й като най-добре облечените сестри.    

Новият брой на сп. "Вог", който излиза на пазара на 15 ноември, насочва вниманието към известни двойки сестри - от  херцогинята на Кембридж Катрин и сестра й Пипа Мидълтън до певиците Бионсе и Соланж Ноулс. На страниците на изданието специално място е отделено и на френската четворка Куртен-Кларен - внучките на основателя на козметичната компания "Кларенс" Жак Куртен-Кларен. 
 
"Изминалата година беше на сестрите, особено благодарение на  Катрин и Пипа Мидълтън", казва Марк Холгейт от сп. "Вог". 
 Холгейт признава заслугата на сестрите Мидълтън за популяризирането на роклите с дължина до средата на бедрото -  "достатъчно къси, за да са невъзможни за носене от по-старото поколение в кралското семейство, и достатъчно дълги, за да са благоприлични, когато сядат с тях или се навеждат, за да разговарят с някое дете". 
 
Над всички обаче са близначките Олсън, прочули се като деца звезди по американската телевизия и с изявите си като дизайнерки на дрехи в по-късна възраст. За избора им да украсят корицата на новия брой на "Вог" Марк Холгейт казва, че едва ли е могло да бъде по-разумен. "Има ли по-стилни, изискани, елегантни и оригинални от Мери-Кейт и Ашли Олсън? Те просто са невероятни", казва Холгейт. 
Фактът, че в миналото двете са попадали в класации на най-зле облечените знаменитости, в това число и в списъка на покойния моден критик Мистър Блекуел, всъщност е позитивен. "Сестрите Олсън много по-често са стилни, отколкото допускат модни гафове. Това показва, че те действат инстинктивно, а не се водят по чужди съвети как да се обличат", казва Холгейт.  В броя е отделено място и за сестрите с контрастиращи стилове като Руни и Кейт Мара, като Бионсе и Соланж Ноулс. Сп. "Вог" пише, че Руни Мара прилича на "готическа Пипи Дългото чорапче", докато сестра й Кейт "излъчва обаянието на някогашните  екранни сирени". 
 
Ярката Соланж Ноулс, по-малката сестра на суперзвездата Бионсе, е известна с това, че поема модни рискове. В интервю за "Вог" Соланж споделя, че вкусът и на двете е еволюирал и пропастта между стиловете им вече не е толкова голяма. "Сега моят стил е малко по-питомен, а този на Бионсе - по-авантюристичен", казва по-малката от сестрите Ноулс. 

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Театралната постановка за сефте у нас

24.04.2024

Да спасим един човешки живот!

24.04.2024

"Драконите" летят по-високо от всякога

23.04.2024

Завръщането на легендата

23.04.2024


flash