Джулиана Маргуляс най-зле облеченa на наградите Еми

Джулиана Маргуляс си спечели остри критики в Туитър заради роклята на Армани, която носи на церемонията по раздаването на наградите Еми в Лос Анджелис снощи.

Бялата дълга рокля без ръкави беше приета критично от сп. "Ю Ес Уикли", което включи актрисата в своя топ три на най-зле облечените знаменитости. Маргуляс отнесе по-голямата част от критиките за роклята с прозрачни камъни в горната й част, защото я избрала едва вечерта преди церемонията.


 

Въпреки това вниманието бързо се пренасочи към успеха на Маргуляс на церемонията, след като тя отнесе статуетката за най-добра актриса в драматичен сериал за ролята си в "Добрата съпруга". В речта си след спечелването на наградата тя благодари на съпруга си Кийт Либертал и призна, че й харесва да е неговата "добра съпруга".

"Ю Ес Уикли" включи в топ три на най-зле облечените звезди и манекенката Хайди Клум, която беше избрала бежова рокля на Кристиан Сириано, посочвайки, че тя не е "имунизирана от модни грешки". Актрисата от сериала "Клуб Веселие" Хайма Майс, която носеше розова рокля на Зухаир Мурад също си навлече критиките на потребителите в Туитър, според които тя приличала на балерина или на ученичка в средно училище, празнуваща бала си.

Трите най-добре облечени знаменитости на церемонията според "Ю Ес Уикли" са голямата победителка Кейт Уинслет, звездата от "Луди хора" Кристина Хендрикс, Гуинет Полтроу и Оливиа Мън.



flash