Sanny Alexa се завръща с хитова колаборация

"Тук-там“ на Бонимир и Sanny Alexa излезе на 28 октомври. Песента, по музика на бийтмейкъра Деян Асенов–DeYan, разказва за "спомени от лятото“, които ще ни топлят и през студените дни. 
 
Бонимир и Sanny Alexa се запознават по време на участие в родния им град Пловдив и решават да направят нещо заедно. Хитовата колаборация "Тук-там“ е вече факт. Клипът е заснет за 16 часа с участието на момичетата от балет "FAME” и модела Маргарита Спасова. 
 
 
Sanny Alexa е един от най-успешните изпълнители от първия сезон на X factor и вече има зад гърба си няколко хита – "В този клуб“ (ft. Bobo), "Imma model" (сTouch Down) и "Зная как“ с F.O. Наскоро певицата напусна Вирджиния Рекърдс и зад нея застана новата компания Flashpoint. Изпълнителката подготвя няколко обещаващи хип–хоп проекта, които тепърва ще представя прeд публика.
 
"Тук-там“ е дебют за Бонимир, който се занимава с музика още от дете. Пял е в Хора на пловдивските момчета и младежи "Стефка Благоева“, а по-късно става солов изпълнител на поп и джаз школата "Нов музикален център. В момента е студент "Поп и джаз изпълнителско изкуство“ в ПУ "Паисий Хилендарски“. Младият изпълнител издаде наскоро кавър на песента "Be Happy” с Love Vibes.

Свързани новини

Чуй "Зная как" на Сани Алекса

27.09.2013


flash