Стартира bgtop40.bg с всички хитове на едно място

bgtop40.bg e новият член в семейството на Emmis Bulgaria, създаден специално за най-лоялните музикални фенове онлайн.

bgtop40.bg
e нов медиа бранд, който стартира на 1 юни 2012г. с обещанието да развива своето съдържание по иновативен начин в уеб‐пространството.  Уникалното на bgtop40.bg е, че ще публикува ежеседмично официалната музикална класация на България – Топ 40 на най-излъчваните песни в ефира на седемнадесет от водещите радиостанции:  Радио Fresh!, Радио FM+, Радио Star FM, БГ Радио, Радио City, Дарик радио, Радио Darik 18, Хоризонт, Христо Ботев, Magic FM, Радио NJoy, Радио NRJ, Радио 1, The Voice, Радио Веселина, Радио Витоша и Радио Z Rock. Класацията се изготвя по данни на New Media Lab.  

"Като една от най-модерните медийни компании на пазара за нас е важно да следваме актуалните тенденции и да отговаряме на интересите на потребителите. Именно затова Emmis Bulgaria създаде bgtop40.bg – сайтът е перфектно допълнение към останалите медии от групата ни – Радио FM+, Радио Fresh! и Радио Star FM. Слушателите и потребителите ще получат от bgtop40.bg цялото разнообразие от музикални новини, хитове, игри и горещи снимки от българските и световни шоубизнес събития”, коментира Радослав Неделчев, Интерактив мениджър на Emmis Bulgaria.

bgtop40.bg
ще представя най-актуалното в музикално отношение – най-излъчваните песни в българския ефир, последните новини за изпълнителите, както и много галерии със снимки от Getty Images.  В допълнение към всичко това, bgtop40.bg ще организира и провежда забавни игри, предоставяйки на своите потребители възможността да печелят атрактивни материални награди, както и билети за горещи музикални събития.
 



flash