"Fresh Request" - 17 години Радио Fresh!

Радио Fresh! прави пореден подарък на всички вас - най-верните слушатели. По случай 17-я рожден ден на хит-радио номер 1 в България, тази неделя - 6 май, обявяваме "All Day Fresh! Request".

През целия ден ще можете да избирате любимите си хитове и да ги слушате по любимото си радио. От 10 сутринта Калина и Надя от "Шоуто на Блондинките" ще стартират празничния маратон с вашите желания. От 13ч. в студиото ще влезе Снежина, която също няма да ви остави да скучатете. Компания на всички след 16ч. пък ще прави Цвети.

Всяка песен, която искате да чуете по Радио Fresh!, както и всичко онова, което иската да споделите за нас и празника ни, можете да кажете на тел. 02 976 74 74, да изпратите SMS на 1925 с първа дума fresh (1,20лв. с ДДС) или да пишете във фейсбук профила ни.

Тази неделя - 6 май, специален All Day Fresh Request, само по Радио Fresh! - Хитовете днес.

И не забравяйте - изненадите по Радио Fresh! една започват. Първата ще звучи още в събота вечер от 20ч. с чисто новото световно денс шоу - "Global Dance Session".

От понеделник пък се гответе за пътуване, защото започва играта, в която ще подарим два билета за концерта на лятото в Лондон. Coldplay, Katy Perry, Justin Bieber, Jessie J, Flo Rida, Pitbull, Kelly Clarkson, Usher, The Wanted, Ed Sheeran и Example - това са великолепните единадесет, който ще пеят за двама от слушателите на Радио Fresh! на 9 юни на стадион Уембли в Лондон!

За да сте готови за път, можете да играете и в "Шифърът на Samsonite" и да спечелите супер награди. Можете да станете победители и със "Стани победител с Visa", а ако планирате напред и се чудите каде да учите от есента, ето шанс да спечелите стипендия с "Образованието - най-печелившата инвестиция!"

Всичко това е възможно с Радио Fresh! - Хитовете днес.... Иии, не забравяйте - другите изненади тепърва предстоят!



flash