Ново шоу в ефира на Радио Fresh!: "The Selector" с Надя

Радио Fresh! и Британски съвет представят новото шоу в националния ефир: The Selector с Надя - седмично радиошоу за най-доброто от всички стилове на съвременната музика в Обединеното кралство. Слушайте само в ефира на Радио Fresh! в неделя от 21ч. и повторение в четвъртък по същото време.

Форматът на предаването отразява колоритността и многообразието на британската музика, промотирайки нови таланти и изпълнения, както и новостите в съвременната музикална култура в Обединеното кралство.

Шоуто е партньорски проект на Британски съвет и радиостанциите по света, които излъчват The Selector. Създадено е през 2001г. по идея на музикалния екип на Британски съвет и вече се излъчва в над 30 държави, със своя лоялна аудитория по целия свят.

В България The Selector се излъчва в националния ефир на Радио Fresh! всяка неделя от 21ч. и повторение в четвъртък от 21ч. с водещ – Надя.

Онлайн версията на The Selector можете да откриете в podcast на сайта на Радио Fresh!.

Сред наградите, спечелени от предаването, са престижната златна награда за „Най-добра седмична музикална програма” от Sony Radio Academy Awards  и „Радиопредаване на годината” в Унгария.



flash