Райън Рейнолдс се е отказал от заплатата си, за да върне "Дедпул" отново на екран

На 22 юли в Ню Йорк се състоя премиерата на филма "Дедпул и Върколака". На събитието присъстваха главните актьори Райън Рейнолдс и Хю Джакман, както и Блейк Лайвли и Джиджи Хадид.

36-годишната Лайвли и моделът Хадид  бяха облечени в стил супергерои, като тоалетите им отдадоха почит на главните герои на Рейнолдс и Хю Джакман. Актрисата носеше боди във вишнено червено с дълги ръкави и отворени рамене, идеално за вечер на модерна битка с престъпността. Косата й беше прибрана на висока опашка. Бижутата Lorraine Schwartz и бижутата Ofira добавиха малко блясък към външния вид.

Лайвли се държеше за ръце с 29-годишната Хадид, който изглеждаше вдъхновена от жълтия костюм на Върколака от X-Men. Моделът беше облечен в тоалет на Miu Miu от лятната колекция за 2024 г. Горнището й беше в стил бандо, което Хадид съчета с подходяща жълта пола с ниска талия, жълта чанта от луксозната марка и черни обувки.

По време на премиерата Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли най-накрая представиха името на четвъртото си дете пред света. След като бебето се роди миналата година, двойката вече разкри, че името му е Олин.

А малко по-рано Райън Рейнолдс разкри, че се е отказал от заплатата си, за да върне "Дедпул" отново на екран. В интервю за в. New York Times освен, че промотира третата част "Дедпул и Върколака", той разкри и какво го е мотивирало да се раздели със заслуженото си възнаграждение. "Отказах се от заплатата си дори, само за да върна лентата отново на екран. Платих на останалите с малкото ми пари от предишната, за да ги накарам да се съгласят да участват", сподели Рейнолдс, като изтъкна още една причина за това - ограниченият бюджет.

"Едни от най-големите врагове на изкуството са липсата на време и пари. В този филм нямаше и двете."

Първият "Дедпул" излезе на екран през февруари 2016 г. и спечели близо 783 милиона долара в световния бокс офис. А излизането на част III по кината ще се случи на 26 юли. В дългоочакваното продължение за супергероите участват още Ема Корин, Морена Бакарин, Роб Дилейни, Каран Сони, Лесли Угамс, Матю Макфейдън и Дженифър Гарнър.


Свързани новини



flash