Пренаписваме правилата на романтиката в "Обичам да те мразя"

Любовта си има собствен сценарий и той е по-секси от всякога!
 
 
Този януари режисьорът на "Лесна, а?" и "По приятелски" - Уил Глук, ни кани на романтично и хаотично пътуване до Сидни с новия си скандален филм "Обичам да те мразя". Продукцията гарантира добро настроение и любовна история, която е почти толкова непредсказуема, колкото и забавна. 
 
 
В остроумната комедия виждаме номинираната два пъти за награда "Еми" Сидни Суини ("Еуфория"), която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение, пленявайки световната аудитория с многобройните си популярни и признати от критиката роли, в ролята на Беа, и Глен Пауъл, познат със запомнящото си участие в хитовия сериал "Scream queens", както и ролите си в емблематични продукции като биографичната драма "Скрити числа" и "Топ Гън: Маверик" – дългоочакваното продължение на хитовия филм от 1986 г. "Топ Гън", в ролята на Бен, които изглеждат като перфектната двойка. 
 
 
Но след невероятна първа среща се случва нещо, което превръща пламенното им привличане в лед… докато двамата не се срещат отново неочаквано на сватба в Австралия. И правят това, което всеки зрял възрастен би направил в подобна ситуация – решават да се престорят на двойка. Следва лудо приключение, изпълнено с комични ситуации и емоционални моменти, докато двамата се опитват да навигират фалшивия си романс на фона на сватбени тържества и красиви пейзажи.  
 
 
Трейлърът на филма предлага поглед към шеметното и разведряващо пътешествие, което ни очаква. Видеото се откроява с характерния за режисьора стил и ни запознава не само с Беа и Бен, чиято екранна химия е направо опияняваща, но и с още куп харизматични герои, чиито остроумни закачки улавят чаровната им същност. Грабващата история, изпълнена с много смях и непредвидими последици, определено превръща продукцията в най-новото и освежаващо допълнение към жанра на романтичната комедия.
 
 
Останалата част от звездния актьорски състав на "Обичам да те мразя" включва Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун и Рейчъл Грифитс. 
 
Време е за шоу с "Обичам да те мразя" от 12 януари само в кината.
 

Свързани новини

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024

Готвят четвъртата лента от поредицата

15.04.2024


flash