Търси в сайта...

Ръсел Кроу обмисля да се пенсионира

Ръсел Кроу даде интервю, в което каза, че наближава 60 години и се чуди дали не е време да се откаже от актьорството.
 
Родената в Нова Зеландия звезда е прекарал последните четири десетилетия като активен актьор, но сега, когато наближава 60 години, се чуди дали не е време за следващата глава в живота му, съобщава "Variety".
 
"Заставаш пред огледалото и се питаш: "Сега съм в този период", каза той за остаряването наскоро по време на филмовия фестивал в Карлови Вари, Чехия.
 
Актьорът даде 85-годишния холивудски режисьор Ридли Скот като пример за остаряване, тъй като продължава да работи по големи проекти.
 
"Ще взема Ридли Скот за модел: той все още открива нови неща в работата си. Или ще спра и никога повече няма да чуете за мен", каза той. "Все още не съм решил какво ще бъде. Има два много валидни избора.", каза актьорът, който е на кръстопът. 
 
Скот режисира "Гладиатор", който през 2001 г. печели наградата за най-добър филм, както и за най-добър актьор за Кроу. В момента той работи по продължението и очавидно не планира да се пенсионира скоро.
 
Според IMDB той има 20 проекта в процес на подготовка, а Кроу също има 8 филма в процес на работа. Въпреки че нито един от тези филми не включва продължението на "Гладиатор" - главният герой на Кроу умира в оригинала - той не се съмнява, че филмът ще бъде грандиозен със Скот отново начело.
 
"Не мога да си представя този филм като нещо друго освен грандиозен", казва Кроу. 

Свързани новини

Адът - това сме ние

15.05.2024

Ще бъде цяла трилогия

26.04.2024

Друго си е работата в екип

25.04.2024

Иди ми, дойди ми

19.04.2024

Нямаш представа какъв ад те очаква

17.04.2024


flash