John Krasinski и Emily Blunt се завръщат в "Нито звук 2"

След дълги месеци спекулации вече е ясно: John Krasinski ще режисира и продължението на своя мега хит "Нито звук", информира cinefish.bg. Първоначално "Парамаунт" обявиха, че той ще е само сценарист на дългоочаквания филм, но явно преговорите с него са се увенчали с успех и той ще се завърне отново, вече само зад камерата. 
 
 
Неговата съпруга Emily Blunt също ще участва в продължението. Тя ще се завърне към ролята на Evelyn Abbott, всеотдайната майка, готова на всичко да защити своите деца в постапокалиптичното бъдеще, където извънземни чудовища атакуват всеки, издал дори най-малкия звук. Очаква се младите звезди Noah Jupe и Millicent Simmonds също да са на линия за продължението.
 
Krasinski успя да предизвика истинска сензация през миналата година. Заснет с бюджет едва 17 милиона долара, неговият страховит хит "Нито звук" спечели над 340 милиона долара. Krasinski беше и изпълнител на една от главните роли, но предвид това, което се случи с героя му, едва ли ще го видим отново на екрана.
 
Все пак той ще е отново съсценарист, заедно със Scott Beck и Bryan Woods. Звездата от "Офисът" сподели, че има интересни идеи за продължението, които се надаваме да са също толкова стряскащи, колкото и в оригинала. Премиерата на "Нито звук 2" ще бъде на 15 май 2020.

Свързани новини

"Тримата мускетари" с модерна версия

25.03.2019

"Господарка на злото 2" през октомври

13.03.2019

Актьорът Luke Perry почина

05.03.2019

"Калин и отбора на затвора" на СФФ

28.02.2019

"Оскар" 2019: списък с победителите

25.02.2019

Коментари


flash