Готви се женска версия на "Бързи и яростни" с Michelle Rodriguez

Явно поредицата "Бързи и яростни" ще се сдобива с нови и нови продължения и разклонения, пише cinefish.bg. Това лято очакваме филма за Hobbs и Shaw, в който ще се вихрят Dwayne Johnson и Jason Statham. Но явно и Vin Diesel няма да остане по-назад. Той обяви, че се подготвя нов филм, този път с изцяло женски актьорски състав.
 
Три сценаристки ще разработят историята във все още неозаглавения филм: Nicole Perlman, Lindsey Beer и Geneva Robertson-Dworet. За момента не се споменават никакви подробности за сюжета, но предполагаме, че той ще се фокусира върху Letty (Michelle Rodriguez) и други популярни героини, които сме виждали в поредицата през годините.
 
Diesel сподели, че идеята за филм с изцяло женски състав в стил "Бързи и яростни" му е хрумнал още през 2017. Оттогава стартират преговорите с Universal, които най-после са дали съгласието си. Сега екшън звездата приветства трите сценаристки с добре дошли в поредицата.
 
От тях най-известна е Perlman, работила по сценариите на "Тор", "Пазители на галактиката" и бъдещия хит "Капитан Марвел". Beer подготвя предстоящата нова версия на "Костенурките нинджа", а сред филмите на Robertson-Dworet са "Tomb Raider: Първа мисия" и "Капитан Марвел".
 
Междувременно очакваме "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" с върлия противник на Diesel – Скалата. Премиерата на филма се измести малко по-рано и ще се състои на 26 юли.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash