Гответе се за "After" - тийн версията на "50 нюанса сиво" (трейлър)

Aviron Pictures представиха първия трейлър на любовната история "After". Новият филм е екранизация по едноименния роман на Anna Todd, който първоначално е публикуван в интернет, преди да бъде официално издаден и да се превърне в бестселър. Историята е за ученолюбивата колежанка Tessa Young (Josephine Langford), на чийто спокоен и подреден живот е сложен край, след срещата й с мрачния и мистериозен Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin).
 
 
Филмът поразително прилича на тийнверсия на "50 нюанса сиво", в който стеснително момиче се влюбва в мрачен и проблематичен мъж, който променя коренно живота й. И популярността на трилогията на Е. Л. Джеймс доказа, че подобни сюжети са явно обречени на успех. 
 
Приликата не свършва тук - точно като "Нюансите" (започнала като измислена история, базирана на героите от "Здрач"), и "After" води началото си от т. нар. фенфикшън - преди да бъде прекръстено на Хардин Скот, за да минава за "оригинален образ", момчето в публикуваните в платоформата WattPad истории се казва... Harry Styles. Точно така, същият, от One Direction. А Anna Todd, точно като E. L. James, е била просто авторка на измислени истории с реални личности, в които вплита образа на известния изпълнител, като просто го "заобикаля" с какъвто сюжет иска.
 
В допълнение към това, "After” е изцяло дело на жени. И още нещо – ако Tiffin ви изглежда познат, това съвсем не е случайно. Както подсказва и името му, младият актьор е племенник на Ralph  и Joseph Fiennes, и точно покрай това се сдобива с първата си роля в киното. Той играе 11-годишният Tom Riddle в "Хари Потър и Нечистокръвният принц". 
 
Дали новият филм ще повтори успеха на "50 нюанса" или на друга популярна поредица за тийнейджъри "Игрите на глада" ще разберем след 12 април, когато е премиерата на "After". Негов режисьор е Jenny Gage, а сценарият е дело на Susan McMartin, работила по популярни сериали като "Двама мъже и половина" и "Секс до дупка". 
 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash