Подготвя се сериал с... Батуомън

Всички знаем кой е Батман, преди доста години видяхме и Батгърл, а сега е време за Батуомън, новото попълнение във вселената на DC, пише cinefish.bg. Тя, разбира се, ще се подвизава по улиците на Готъм сити, но в доста отношения ще е един различен супергерой.
 
Caroline Dries, продуцент на сериала "Дневниците на вампира", ще се заеме с подготовката на новото шоу. Тя ще работи заедно с Greg Berlanti, продуцирал безкрайно много популярни сериали, включително "Светкавицата" и "Стрелата" по комиксите на DC.
 
Която и актриса да бъде избрана за ролята на Батуомън, тя ще се появи заедно с героите на тези сериали в епизод, в който ще се съберат всички супергерои на DC и който ще бъде излъчен в края на годината. Всъщност тя се казва Kate Kane и е завладяна от идеята да раздава справедливост. Освен това ще бъде първата открита лесбийка в комикс шоу. 
 
Батуомън се е появявала като персонаж в анимационен сериал, но това ще бъде първата й изява в игрална продукция. Затова интересът коя актриса ще я изиграе е логично огромен. От това дали дебютът й ще бъде успешен зависи и дали ще видим Батуомън като героиня в свой собствен сериал. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash