Spielberg потвърди снимките на "Индиана Джоунс 5"

Отминалата неделя се състоя церемонията по раздаване на наградите на престижното британско кино списание Empire. Специалната награда за "Легенда на нашето време" получи самият Steven Spielberg, информира cinefish.bg. Прочутият режисьор се възползва от възможността да сподели нещо, което всички очакваме с нетърпение: кога ще стартират снимките на следващия "Индиана Джоунс".
 
При получаването на наградата, Spielberg заяви, че ще снима новото приключение на най-известния археолог след една година във Великобритания. Говорейки за честото си сътрудничество с британската кино индустрия, режисьорът сподели: "Винаги си струва пътуването, когато имам възможност да работя с невероятните британски таланти. Актьорите, хората от снимачния екип, дори шофьорите. Имам предвид всички, които ми помогнаха при работата по много мои филми тук и ще продължават да го правят, когато отново се върна във Великобритания през април, 2019 за снимките на "Индиана Джоунс 5".
 
Spielberg изрази и подкрепата си на движението Time’s Up. "Със съпругата ми Kate го подкрепяме от самото начало. То е много по-важно, отколкото много хора си дават представа. Невероятно е това, което се случва в момента. Фактът, че жените, които не са имали подкрепа или не са били окуражавани да направят крачка напред, най-после получават нужната подкрепа и внимание. Време беше това да се случи. Нещата вече няма да бъдат както преди и слава богу", допълни режисьорът.

Свързани новини

Идва "Замръзналото кралство 2"

21.02.2019

"Пристигане в Америка 2" излиза през '20

13.02.2019

Два БГ филма в конкурса на СФФ

04.02.2019

Женска версия на "Бързи и яростни"

25.01.2019

Nicolas Cage е подложен на мутация

24.01.2019

Коментари


flash