Търси в сайта...

Danny Boyle поема новия James Bond

MGM намериха режисьор на следващия епос за James Bond и това отново ще е носител на "Оскар", пише cinefish.bg. След Sam Mendes, сътворил най-касовите филми от поредицата, е време в нея са се включи и Danny Boyle.
 
Последната новина бе, че Yann Demange е определена за режисьор на филма. Но тъй като от студиото държаха да е някое по-популярно име, започнаха спекулациите. Дени Вилньов бе един от фаворитите, но той вече се е ангажирал с екранизацията на "Дюн". Все пак режисьорът на "Блейд Рънър 2049" може да поеме Bond 26.
 
Christopher Nolan също бе сред спряганите имена, но както стана ясно, номинираният за "Оскар" създател на "Дюнкерк" би искал да направи Bond съвсем отначалото, с изцяло нов актьорски състав.
 
За последните няколко години Boyle направи страхотния "Стив Джобс" и продължението на "Трейнспотинг", което макар и не на нивото на оригинала, все пак пожъна успех сред критиците. Но създателят на "28 дни по-късно" и "Транс" е доказал, че екшъна е в кръвта му и със сигурност ще сътвори нещо голямо с най-популярния британски шпионин. Все още сделката не е официална, но режисьорът има "силен интерес" към проекта, така че сега всичко е въпрос на преговори.
 
Наскоро Boyle режисира епизод от предстоящия сериал "Trust", който разказва вече познатата история от филма на Ридли Скот "Всичките пари на света".

Свързани новини

Downey Jr. приключва с Отмъстителите?

08.01.2019

"Златен глобус" 2019 - победителите

07.01.2019

Виж 15-те претенденти за музикален Оскар

04.01.2019

Johnny Depp се сбогува с Jack Sparrow

03.01.2019

Афера на Kate Winslet и Saorise Ronan

19.12.2018

Коментари


flash