Joseph Kosinski разказа с какво "Топ гън: Маверик" ще е различен от оригинала

Режисьорът Joseph Kosinski разказа за основните разлики, които неговият филм ще има, от оригиналната лента, която излезе точно преди 31 години, пише cinefish.bg. 
 
"Съвременната авиация изключително много се отличава от тази през 1986. През това време не се водеха войни, може би в продължение на 15-20 г. и затова тонът на филма и поведението на персонажите беше коренно различно. Сега, през 2017, авиацията се намира в постоянно състояние на война, от 20 г. насам. Затова трябва не само да се вземе и презаснеме първата част, а да се отразят измененията в глобален план. Ние се приготвяме за една съвременна адаптация. Искам да дам възможност на зрителя да усети атмосферата, както и да го пренеса в света на морската авиация, да може да почувства от първа ръка какво е да си пилот на изстребител. Подходът ми към лентата ще бъде изцяло в духа на времето, в което живеем", казва Kosinski.
 
Очаква се снимките по "Топ гън: Маверик" да започнат веднага, след като Tom Cruise приключи с работата по "Мисията невъзможна 6". Очаква се и Val Kilmer да се завърне в своята роля. По думите на продуцента Jerry Bruckheimer, сюжетът ще е посветен и на рязкото нарастване популярността на дроновете, в резултат на което професията пилот постепенно отива в миналото. 
 
Световната премиера на лентата е насрочена за 12 юли 2019.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash