Търси в сайта...

Jared Leto ще влезе в ролята на Hugh Hefner

Jared Leto получи главната роля в биографичен филм за Hugh Hefner, който почина миналата седмица, информира cinefish.bg. Режисьорското кресло на проекта е заето от Brett Ratner, който от известно време се опитва да заснеме филм за легендарния основател на списанието "Плейбой".
 
Лентата ще се фокусира върху трансформацията на Hefner от обикновен мечтател, израстнал в консервативно семейство, в икона на сексуалната революция. Първият брой на списанието излиза през 1953, когато на страниците му са публикувани еротичните снимки на тогава все още изгряващата звезда Marilyn Monroe. 
 
Той разполага само с осем хиляди долара, за да даде начало на проекта. В епохата на бурните 60 години на миналия век, Hugh става един от най-влиятелните гласове на поколението, изправяйки се срещу всички табута, както сексуални, така и расови. Той отстоява свободата на изразяване и равноправие, Hefner успява да застане до феминистките, против правителствената цензура и религиозните фундаменталисти. Целия биографичен филм трябва да бъде правдиво отражение на изпълнената с противоречия история на Hugh Hefner. 
 
Все още не е насрочена дата за премиерата. 

Свързани новини

Danny Boyle поема новия James Bond

23.02.2018

Jennifer Aniston и Justin Theroux: край

16.02.2018

"50 нюанса освободени" - саундтракът

09.02.2018

"Мисията невъзможна 6": трейлър

07.02.2018

Време е за нови "Мъже в черно"

06.02.2018

Коментари


flash