Търси в сайта...

Снимките на "Батгърл" ще започнат през 2018

Joss Whedon ще започне работа по "Батгърл" през следващата година, съобщи bgnes.com. 53-годишният режисьор ще се занимава с филма на DC Extended Universe (DCEU), който се фокусира върху женския супергерой, а за главната роля вече се спрягат имена като тези на Betty Kane и Barbara Gordon. 
 
Говорейки пред IGN.com за бъдещето на "Батман" и "Батгърл", Geoff Johns от DCEU сподели за разширяването на "бат-вселената" и обеща това да стане по много вълнуващ начин. Той призна, че е "обсебен" от проекта и не може да отклони вниманието си от това как интензивният живот на супергероя в комикса да бъде максимално пренесен на екрана. Johns каза, че все още не се е спрял върху конкретна актриса, която да развие образа. По неговите думи, главната роля няма да бъде дадена на "голямо име", тъй като иска публиката да се съсредоточи върху образа, а не върху популярността на актрисата. 
 
Под псевдонима Батгърл се появиха няколко героини в комиксите на DC. В някои версии те повтаряха историята на Батман, в други Батгърл бе партньорка на супергероя. Всъщност героинята се появи във филма "Батман и Робин" от 1997 с участието на George Clooney, Arnold Schwarzenegger и Uma Thurman. Тогава в Батгърл се бе превъплътила актрисата Alicia Silverstone. 

Свързани новини

"Мисията невъзможна 6" в застой

18.08.2017

Daniel Craig се завръща като James Bond

16.08.2017

Leonardo DiCaprio ще бъде da Vinci

15.08.2017

"Лоши момчета 3" се отлага

14.08.2017

Tom Cruise пострада при снимки

14.08.2017

Коментари


flash