Снимките на "Батгърл" ще започнат през 2018

Joss Whedon ще започне работа по "Батгърл" през следващата година, съобщи bgnes.com. 53-годишният режисьор ще се занимава с филма на DC Extended Universe (DCEU), който се фокусира върху женския супергерой, а за главната роля вече се спрягат имена като тези на Betty Kane и Barbara Gordon. 
 
Говорейки пред IGN.com за бъдещето на "Батман" и "Батгърл", Geoff Johns от DCEU сподели за разширяването на "бат-вселената" и обеща това да стане по много вълнуващ начин. Той призна, че е "обсебен" от проекта и не може да отклони вниманието си от това как интензивният живот на супергероя в комикса да бъде максимално пренесен на екрана. Johns каза, че все още не се е спрял върху конкретна актриса, която да развие образа. По неговите думи, главната роля няма да бъде дадена на "голямо име", тъй като иска публиката да се съсредоточи върху образа, а не върху популярността на актрисата. 
 
Под псевдонима Батгърл се появиха няколко героини в комиксите на DC. В някои версии те повтаряха историята на Батман, в други Батгърл бе партньорка на супергероя. Всъщност героинята се появи във филма "Батман и Робин" от 1997 с участието на George Clooney, Arnold Schwarzenegger и Uma Thurman. Тогава в Батгърл се бе превъплътила актрисата Alicia Silverstone. 

Свързани новини

Най-високоплатени звезди в Холивуд 2017

08.12.2017

Dwayne Johnson със звезда на Алеята

06.12.2017

Обявиха кога снимат "Джон Уик 3"

05.12.2017

Без Daisy Ridley в "Междузвездни войни"

01.12.2017

Още има шанс за "Z-та световна война 2"

30.11.2017

Коментари


flash