Готви се продължение на "Трите хикса"

Четвъртата част на "Трите хикса" получи така необходимото финансиране, за да се реализира и сега се търси режисьор, пише bgnes.com. Продължението на екшън трилъра от 2017 с Vin Diesel в главната роля през последната полоVin година беше под въпрос, защото не достигаха пари, за да се даде стартът. 
 
Всички очакват Diesel отново да влезе в кожата на Xander Cage в продължението на "Трите хикса". 49-годишният актьор не се включи във втория филм "xXx: State of the Union" и беше заменен от Ice Cube, макар че очевидно съжаляваше за решението си и затова сега иска отново да играе Xander. 
 
В интервю за сп. "Vaiety" Diesel разкри, че киностудията Paramount вече се е свързала с него, за да го уговори да се върне за четвъртата лента и, както се разбира, го е попитала дали има възможност да започне снимки още през май. 
 
Продължението на "Трите хикса" не е единственият филм, за който кинокомпанията The H Collection осигурява финансиране. Компанията стои зад продукцията "White House Chef", която разказва за китайски главен готвач в Белия дом, който трябва да спаси президента и семейството му от терористи по време на вечеря. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash