Ники Илиев се обръща за помощ към своите фенове

"Всичко, което тя написа" е новият филм на режисьора Ники Илиев, който трябва да се появи по кината в края на септември 2017, информира cinefish.bg. 
 
Както често се случва с независимите продукции, третият самостоятелен проект на Илиев е сериозно застрашен, поради финансови затруднения. Ето защо продуцентите на филма са решили да се обърнат към една от популярните американски платформи за набиране на средства "Indiegogo", за да съберат парите, с които да завършат филма. 
 
 
Този начин за финансиране е все още слабо познат в България, но отвъд океана вече е изключително популярен и дори големи студийни продукции не рядко се насочват към тези сайтове, когато имат нужда от пари. 
 
Ники Илиев се надява да бъде подкрепен както от феновете си в България, така и от американските киномани, тъй като новият му проект е заснет в голямата си част на английски, а в главната роля ще можем да видим звездата от "От местопрестъплението: Лас Вегас" Gary Dourdan. Освен него във филма ще видим и българските актьори Орлин Павлов, Саня Борисова, Башар Рахал, Георги Стайков, Катето Евро, Сашо Кадиев и Дияна Любенова. 

Свързани новини

Cher в "Mamma Mia: Here We Go Again!"

20.10.2017

Първи тийзър-трейлър на "Аз, Тоня"

20.10.2017

Трейлър на "Х-мен: Новите мутанти"

16.10.2017

Joseph Kosinski за "Топ гън: Маверик"

12.10.2017

Виж дебютния трейлър на "Досиетата Х" 11

09.10.2017

Коментари


flash