Stallone аут от "Непобедимите 4", Schwarzenegger не снима без него

По всяка вероятност Sylvester Stallone няма да се включи в предстоящия "Непобедимите 4", осведомява cinefish.bg. Четвъртата част трябва да финализира поредицата, но засега няма информация нито за актьорския състав, нито за началото на снимките, а премиерна дата на филма все още не е посочена.
 
Според Deadline Stallone има пререкания с продуцента Avi Lerner по отношения на режисьора и сценария на предстоящия проект. Lerner все пак се надява, че емблемата на "Непобедимите" ще размисли и отново ще бъде част от франчайза. Само дни след новината Schwarzenegger оповести, че няма намерение да участва в четвъртата част на поредицата, ако Sylvester Stallone не е сред актьорския състав.
 
"Няма как "Непобедимите" да съществува без Sly. Никога няма да се снимам без него!", заяви актьорът. "Терминаторът" сподели, че е разочарован от сценаристите, които са разработили неговия персонаж в третата част. "Първите две серии на "Непобедимите" са блестящи. Но в третата част ролята ми не е много добре развита. Може би някои хора не мислят така, но аз смятам, че можех да дам повече от себе си. Подчертавам, че много харесвам този франчайз." 
 
Третата част от поредицата претърпя боксофис провал, след като пиратско копие изтече преди официалната премиера и при бюджет 90 милиона долара, приходите в Щатите достигнаха едва 39 милиона, но благодарение на световния боксофис финалните резултати надхвърлиха 200 милиона.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash