Dakota Johnson забранила на родителите си да гледат "Петдесет нюанса"

Dakota Johnson е изтръгнала обещание от родителите си никога да не гледат участието й във филмите "Петдесет нюанса сиво" и "Петдесет нюанса по-тъмно", пише bgnes.com. Причина, естествено, са еротичните сцени, които тя не би искала нейното семейство да види. 
 
27-годишната актриса, дъщеря на Melanie Griffith и Don Johnson, признава, че тези похотливи епизоди не са за родители и е много благодарна, че са се съгласили да не гледат филмите. "Знам, че е трудно, при всички шум и голям франчайз, който се завихря филма, а те да останат встрани, но ги накарах да обещаят и те уважават това", коментира чаровницата. Трилогията се базира на романите на E. L. James. 
 
"Петдесет нюанса сиво" излезе на екран през 2015, а на 14 февруари 2017 се състоя премиерата на "Петдесет нюанса по-тъмно". Третата част – "Петдесет нюанса освободени" ще стигне до зрителите през 2018. В лентата Dakota си партнира с актьора Jamie Dornan. 
 
Двамата имаха малко колебливо начало на партньорството си, дори слуховете твърдяха, че трудно се понасят, но дори да е било вярно, нещата вече стоят по точно обратния начин. Dakota е не само приятелка с Jamie Dornan, но и със съпругата му Amelia Warner и децата им Dulcie (3) и 12-месечната Elva. 
 
"Jamie е партньор-мечта и взаимно се подкрепяме", уверява актрисата. "Много е натоварващо да поставиш двама напълно непознати в толкова емоционално и сексуално заредени епизоди, но мисля, че имаме основание да се гордеем с работата си. Той ще бъде мой приятел до края на живота ми, обожавам жена му и разкошните им деца. Те са идеалното семейство. Вероятно това е най-любимата ми част от снимките - възможността да прекарвам повече време с тях."

Свързани новини

Най-високоплатени звезди в Холивуд 2017

08.12.2017

Dwayne Johnson със звезда на Алеята

06.12.2017

Обявиха кога снимат "Джон Уик 3"

05.12.2017

Без Daisy Ridley в "Междузвездни войни"

01.12.2017

Още има шанс за "Z-та световна война 2"

30.11.2017

Коментари


flash