Търси в сайта...

Christopher Lambert разкри подробности за новата "Смъртоносна битка"

Пътуване във времето ще е елемент от сюжета на нов филм от поредицата "Смъртоносна битка" (Mortal Kombat), пише bgnes.com. Това разкри актьорът Christopher Lambert, който потвърди, че е бил потърсен, за да се завърне в ролята си на Raiden – богът на гръмотевиците. 
 
Lambert участваше в оригиналната лента от 1995, създадена по фабулата на популярните видеоигри със същото име. В тях майстори на бойните изкуства, някои от които със свръхестествени възможности, мерят сили в специален турнир, от който зависи съдбата на света. Слабооценени от филмовата критика, първата "Смъртоносна битка" и продължението от 1997 са сред най-разпознаваемите заглавия от ерата на видеокасетите, включително в България. 
 
Новият филм беше обявен от студиото New Line Сinema още през 2011. Lambert е познат и с превъплъщението си в друг трансцендентен боен майстор, "Шотландски боец", както и в това на Тарзан. Актьорът вече е видял сценария за проекта и е много развълнуван относно елементите на пътуване през времето и измеренията. Изкривяването на времепространството е част от сагата "Mortal Kombat", независимо дали във филмовите или игралните й проявления. "Ще пътуваме през времето, но по много специален начин. Представете си герои, които трябва да се бият наред Лондон и после изведнъж прелиташ, чупиш прозорец, и се оказваш на задната седалка в на нюйоркско такси", разказва Lambert. 
 
Актьорът разказа и защо не се е завърнал като Raiden в "Смъртоносна битка: Унищожението" от 1997, където в ролята на богът на гръмотевиците се въплащава друг актьор от Б-листата на Холивуд – James Remar. "Не исках да го правя, защото сценарият не ми се видя много добър. Не ми хареса. Харесвах първия", разкри Lambert. 
 
Създателят на поредицата "Убийствен пъзел" James Wan ще бъде продуцент на новата "Смъртоносна битка". Сценарият е на Oren Uziel и Dave Callaham, който тандем стои зад телевизионния сериал от същата сага "Mortal Kombat Legacy" и звездният екшън "Непобедимите". 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash