Leo DiCaprio е щял да играе в "Спасители на плажа"

Като тийнейджър Leonardo DiCaprio е щял да участва в хитовия американски сериал "Спасители на плажа", пише bgnes.com. 
 
Носителят на "Оскар" е трябвало да изиграе сина на Mitch Buchanan – героя на David Hasselhoff. В крайна сметка плановете пропаднали, поради притесненията на Hasselhoff, че 15-годишният Leo е прекалено голям и по този начин самият Mitch ще изглежда по-стар. Това разкри пред "Hollywood Reporter" някогашният продуцент на сериала Michael Berk. "DiCaprio беше готов за ролята, но David си помисли, че така ще изглежда по-стар. Той имаше много подобни притеснения“, каза той. В крайна сметка 9-годишният Jeremy Jackson е нает за ролята. 
 
Hasselhoff обаче продължава с претенциите си спрямо кастинга, което за малко не коства участието в сериала на Pamela Anderson. "David каза: "Не искам момиче, което се е снимало в "Плейбой". Сериалът го гледат деца", разкри Berk. Според колегата му продуцент Douglas Schwartz причината е била друга. "Тя имаше огромни гърди и David си мислеше, че всички ще гледат тях и ще бъде засенчен. Това и стана", смее се Schwartz днес. 
 
Представители на Hasselhoff все още не са коментирали разкритията. Той и Anderson се съгласиха да направят кратки появи в предстоящия пълнометражен филм "Спасители на плажа", в който ще играят Dwayne Johnson и Zac Efron. Режисьор ще е Seth Gordon, познат със "Шефове-гадняри". Младият герой на Efron и колегите му ще се борят с петролен магнат, чийто планове застрашават работните им места и околната среда. Johnson ще изиграе Mitch Buchanan, а моделът Kelly Rohrbach ще се въплъти в CJ Parker – героинята на Anderson. 
 
Не е ясно как самите Pamela и David Hasselhoff ще се включат в лентата, която трябва да излезе през май догодина. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash