Jennifer Lawrence в бандата на Оушън?

Jennifer Lawrence ще се присъедини към женския вариант на "Бандата на Ocean", гласят слухове в западни издания, пише bgnes.com. 
 
Ако те са верни, актрисата отново ще работи с режисьора на "Игрите на глада" Gary Ross. Sandra Bullock е друг предполагаем участник в лентата, като се очаква тя да бъде в главната роля. Bullock ще изиграе сестрата на Danny Ocean, героят на George Clooney в касовата поредица. 
 
Тя ще организира кражба на много скъпа огърлица от благотворително събитие на висшето общество в Ню Йорк, в опит да набеди за престъплението собственик на галерия в града. Зад сценария се очаква да стои Olivia Milch. Очаква се Lawrence да влезе в ролята на помощника на Bullock. В "мъжката" банда на Ocean зад този персонаж стоеше Brad Pitt. Традицията на поредицата е да привлича много скъпоплатени актьори, така че с голямо нетърпение се очаква да се разбере кои ще са другите 9 жени в бандата. 
 
Clooney е продуцент на римейка, а отново според слуховете ще се завърне и на екрана в познатото амплоа на елегантен крадец. Участието му вероятно ще е епизодично и ще послужи само като връзка между филмите. Засега няма информация дали Pitt, Matt Damon, Julia Roberts, Don Cheadle или други звезди от "Бандата на Ocean" ще се появят на екрана за "женското" продължение. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash