Game of Thrones идва на голям екран за феновете

VI-ти сезон на сагата Game of Thrones е тук и въпросът дали Джон Сноу е жив вече е най-малкото, над което размишляват феновете.
Над 600 фенове на сериала Game of Thrones имаха възможност да го гледат на голям екран и със специален звуков ефект в деня премиерата.
По традиция и тази година HBO България организира прожекция на голям екран за всеки един от десетте епизода от VI-ти сезон в различен град на България. Градовете и локациите, избрани за прожекцията, носят в себе си историческо послание в духа на сериала.
Маратонът, който ще продължи до 27 юни, е напълно безплатен за феновете.
На 2 май Game of Thrones киномаратонът пристига във Велико Търново с прожекция на паметника Асеневци. Следващите епизоди ще бъдат на 9 май в Благоевград, на 16 Май в Стара Загора, на 23 май в Русе, на 30 май в Плевен, на 6 юни във Варна, на 13 юни в Бургас и на 20 юни – Пловдив.
Финалният, десети епизод ще бъде отново в София на 27 юни.
Най-върлите фенове могат да гледат епизодите на легендарната сага едновременно с американското излъчване по HBO и HBO GO още в 4 сутринта.
Вечерното излъчване по НВО всеки понеделник от 21:05 се запазва.
От дебюта си през 2011-та година, Game of Thrones се превърна в тотален световен феномен, както и в най-популярния телевизионен сериал на всички времена.
Game of Thrones е базиран на фентъзи поредицата на Джордж Р. Р. Мартин „Песен за огън и лед“, пълна с политически и сексуални интриги сред седем благороднически фамилии, които се борят за контрол върху митичната земя на Вестерос.
Епичната поредица, чиито сюжетни линии са богати на обрати, свързани с предателство и благородство, семейни драми, любов, смърт, чест и достойнство, се превърна в най-популярния телевизионен сериал в историята, завладявайки съзнанието на зрителите по целия свят.
 


Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash