Почина Doris Roberts - майката от "Всички обичат Реймънд"

На 90-годишна възраст в Лос Анджелис почина американската актриса Doris Roberts, изпълняваща ролята на майката на Реймънд от ситкома "Всички обичат Реймънд", съобщава bgnes.com. 
 
Doris Roberts е спечелила четири награди "Emmy" за най-добра актриса във второстепенна роля за образа на Marie Barone - майка на Реймънд, чиято роля се изпълнява от актьора Ray Romano. "Doris Roberts имаше енергията и духа, които ме възхищаваха", пише Ray Romano в кратко комюнике. "Тя никога не се спираше. Дали ще е за работа или за многобройни благотворителни инициативи или просто да бъде ментор на някой млад актьор, тя правеше всичко с огромна любов към живота и хората". 
 
"Наистина, отиде си цяла епоха", пише Patricia Heaton, която в сериала играеше снахата на Doris Roberts. "Моята великолепна свекърва и враг в сериала, беше завършен професионалист и аз съм научила много от нея. Тя беше забавна и обичаше живота, който живееше на максимум", казва още актрисата. 
 
Doris Roberts се е снимала в още 34 филма. Тя има и участия в други сериали като "Анатомията на Грей", "Отчаяни съпруги", "От местопрестъплението: Ню Йорк".

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash