Dwayne Johnson е страдал от депресия

Dwayne Johnson сподели, че през 20-те си години е изпадал в депресия, когато кариерата му на футболист е започнала да залязва. 
 
"Ключовото при депресията, според мен, е да осъзнаеш, че не си сам. Не си първият, който минава през това, не си последният... Иска ми се да имаше някой по това време, който да ме беше дръпнал настрана и да ми беше казал "Хей, всичко ще се оправи". Разковничето е да вярваш. Да вярваш, че отъ другата страна на болката те чака нещо хубаво", разказва 43-годинишят актьор.
 
Но на 23, отхвърлен от отборите, в които се е надявал да играе, живеещ с родителите си в малък апартамент и още по-малки преспективи, неговата собствена вяра удря рекордно ниски нива. "Имаш чувството, че си сам. Сякаш на целия свят няма никой друг. И си ограден от прозрачни стени, през които обаче никой не може да мине."
 
Но именно едва след края на футболните му амбиции идва звездният му момент като професионален кечист. Подкрепен от баща си, самият той професионалист в областта, Johnson се превръща в легенда на кеча във федерацията WWE под името "The Rock" ("Скалата"). "И беше една от най-великите глави в живота ми. Така че не се отказвайте и не губете вяра", окуражаващо завършва той.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash