Danny Boyle снима "Трейнспотинг 2” догодина

Както вече сме ви информирали, Danny Boyle потвърди, че ще снима продължението си на "Трейнспотинг” в момента, в който успее да събере всичките актьори от оригинала на едно място и по едно и също време, пише cinefish.bg. 
 
Сега той има нова информация за феновете: "Ще снимаме догодина през май или юни и разполагаме със страхотен сценарий. Четиримата главни актьори (Ewan McGregor, Johnny Lee Miller, Robert Carlyle и Ewen Bremner) нямат търпение да застанат пред камерата. Единственото, което ме притесняваше, беше да не се окаже, че сценарият предлага интересни сцени само на двама от четиримата, да речем и те да бъдат принудени да участват без особено желание. Но няма нищо такова. Сценарият е много любопитен. Надявам се, че ще можем да го покажем готов още през 2016, когато се навършват 20 години от излизането на "Трейнспотинг”, казва той.
 
Продължението обаче няма да се казва "Порно” както е заглавието на романа на Irvine Welsh. "Ще говорим с James Cameron дали има нещо против да използваме "Т2” за нашия филм", шегува се Boyle. "Ако той се съгласи, това ще бъде.”

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash