Pierce Brosnan: "Време е за съвсем различен James Bond"

Следващият James Bond може да бъде черен или гей, казва Pierce Brosnan - един от актьорите, който се превъплъти в ролята на тайния агент във филмовата поредица, информира бгнес.
 
"Да. Защо не?", отговори на въпроса на списание за мъже ирландецът, което го попита дали би могъл да изиграе един James Bond като гей. "Не мисля, че (продуцентката на James Bond) Barbara (Broccoli) ще даде възможност на хомосексуален Bond докато е жива. Но би било интересно да се види", добавя той.
 
Pierce Brosnan е най-известен с ролята на James Bond, която играе в четири филма от поредицата: "Златното око", "Винаги ще има утре", "Само един свят не стига" и "Не умирай днес". От 1997 има звезда на Холивудската алея на славата. "Нека да започнем с един голям чернокож актьор, който да се превъплъти в James Bond. Idris Elba със сигурност има физиката, харизмата и присъствието", добави той.
 
Idris Elba, сега на 42, се сочи като наследник на Daniel Craig, който играе благия британски агент от 10 години. Бащата на Idris Elba е от Сиера Леоне, а майка му е ганайка. Той е известен с ролята си на бившия южноафрикански президент Nelson Mandela във филма "Mandela: Дългият път към свободата" 
 
Според автора на приключенията на Bond, Ian Fleming, тайният агент е син на шотландец и швейцарка, който е прекарал много години извън Обединеното кралство. Останал сирак на 11 години, той живее с леля си в югоизточна Англия, учи в Единбург, Шотландия. 

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash