Индиана Джоунс се завръща на големия екран през 2018

През изминалите няколко години темата за бъдещето на хитовата приключенска поредица “Индиана Джоунс” бе често дискутирана във филмовите среди, пише cinefish.bg. След премиерата на "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" Steven Steven и Harrison Ford изявиха желание да продължат екранната история с пети филм, но за съжаление на феновете до снимки не се стигна и само преди няколко месеца от началството на Disney разкриха, че поредицата ще бъде “рестартирана” с изцяло нов актьорски състав.
 
Познатият от “Джурасик свят” Chris Pratt беше първия изпълнител, чието име започна да се свързва с новия “Индиана Джоунс”, а през месец февруари, тази година, се появи новината, че самия Steven Steven е изявил желание да режисира рестарта. Важно е да се отбележи, че продукцията все още не разполага със завършен сценарий и няма подписани договори.
 
За сметка на това източници близки до проекта разкриха, че ако всичко протече по план, следващият “Индиана Джоунс” ще се завърти по световните киноекрани през втората половина на 2018 (когато се навършват и десет години от появата на "Кралството на кристалния череп") . Според слуховете изненадващият международен успех на “Джурасик свят” (също част от поредица на Steven Steven) и голямата популярност на Chris Pratt са едни от основните причини, поради които от Disney са започнали активно да разработват новия филм за известния археолог.
 
Информацията за премиерата през 2018 все още не е официално потвърдена, но все пак се знае, че студиото планира да финансира направата на не един, а на няколко пълнометражни ленти за Индиана Джоунс. Разработването на проектите протича под надзора на номинираната за осем награди “Оскар” Kathleen Kennedy, която е продуцирала всички предишни части от приключенската поредица.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash