“Неуязвимият” може да бъде превърнат в ТВ сериал

Петнадесет години след премиерата си, “Неуязвимият” продължава да бъде един от най-известните и дискутирани филмови проекти на M. Night Shyamalan. През 2010 беше оповестено, че Shyamalan, Bruce Willis и Samuel L. Jackson са дали съгласието си да работят по директно продължение на филма, но до момента проекта не е получил зелена светлина зa снимки, пише cinefish.bg.
 
Докато все още се спекулира дали “Неуязвимият” 2 ще бъде заснет, самия режисьор на оригиналния филм разкри, че има вероятност мрачната история на охранителя David Dunn и мистериозния Elijah Price да бъде пренесена на малкия екран.
 
Докато рекламираше актуалния сериал на FOX "Уейуърд Пайнс", M. Night Shyamalan заяви, че има конкретни идеи за телевизионна версия на “Неуязвимият”, която от своя страна ще запази мистиката на пълнометражната лента от 2000. "Може би ще представлява мини-серии от шест епизода за Netflix или HBO. Това е нещо, което би ми харесало. Разполагам с история, която може да приеме няколко различни форми - може да бъде филм, или сериал или пиеса. Но работния процес по "Уейуърд Пайнс" определено засили любовта ми към този тип проекти. Сегашните сериали са на много високо ниво и наистина ще бъде страхотно ако успеем да пренесем и света на “Неуязвимият” на телевизионния екран", казва той.
 
Shyamalan заяви за пореден път, че все още има желание да заснеме и дълго разработваното пълнометражно продължение на “Неуязвимият”, но не разкри по-подробни детайли за статута на този проект. От друга страна ситуацията относно потенциалния телевизионен сериал е далеч по-обнадеждаваща, особено като се има предвид постигнатия от "Уейуърд Пайнс" голям зрителски успех в целия свят (M. Night Shyamalan е изпълнителен продуцент на сериала). Според наблюдатели именно добрите рейтинги на "Уейуърд Пайнс" ще помогнат на Shyamalan да пренесе “Неуязвимият” на малкия екран.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash