Първи поглед към римейка на "Критична точка”

Няколко пъти се променяха нещата около римейка на "Критична точка” ("Point Break”), информира operationkino.net. В окончателната му форма, режисьор е Ericson Core ("Invincible”), а в ролите са Luke Bracey като Johnny Utah и Edgar Ramirez като Bodhi. Как изглеждат двамата в сравнение с Keanu Reeves и Patrick Swayze от оригинала на Kathryn Bigelow, вижте в първите официални снимки от филма.
 
 
 
Избрани хора вече са имали възможност да го гледат и реакциите са по-скоро смесени, отколкото отрицателни. Ето и официалния синопсис: "В "Критична точка” младият агент на ФБР Johnny Utah (Luke Bracey) се инфилтрира в изкусен отбор от елитни спортисти и любители на силните усещания, водени от харизматичния Bodhi (Edgar Ramirez). Атлетите са заподозрени в поредица престъпления извършени по изключително необичаен начин. Дълбоко под прикритие, Utah поставя живота си в непосредствена опасност в опит да докаже, че те са архитектите зад този низ от престъпления."
 
Филмът е изпълнен с едни от най-дръзките екстремни изпълнения, виждани в игрален филм. Тези сцени са изпълнени от най-добрите спортисти в света от сферата на сърфинга, летенето с "wingsuit”, сноубординга, необезопасено скално катерене и високоскоростния мотоциклетизъм.
 
Премиерата е 25 декември.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash