Kim Cattrall: "Трудно ще се съберем за "Сексът и градът" 3"

Актрисата Kim Cattrall, известна като Samantha Jones в хитовия сериал "Сексът и градът", заяви, че е малко вероятно четирите актриси да се съберат за трето продължение на едноименния филм, информира бгнес.
 
Според Cattrall в момента всички участнички в романтичния филм са заети с други проекти. "Наистина не знам. Изглежда всички вече се занимават с други неща. Ще бъде много трудно отново да се съберем заедно. Но винаги, когато се видим, е все едно никога не сме се разделяли", сподели актрисата в отговор на въпрос има ли някаква перспектива за "Сексът и градът 3". "Във финансово отношение това ще е чудесно за мен - за всички ни. Но за мен стои и въпросът за съдържанието. Остана ли нещо изобщо, което не сме казали вече? И искам ли да се връщам към тема, която съм разработвала отново и отново, или искам нещо по-различно, което не съм правила досега", обобщава актрисата.
 
Kim разкри още, че все още й се предлагат роли, които имат поразителна прилика с екранната й героиня в комедията, въпреки че поредицата приключи през 2004, а самата тя е на 57 години.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash