Russell Crowe не се тревожи от остаряването

Звездата от "Гладиатор" Russell Crowe не е разтревожен, че остарява и мисли, че "известен процент" от холивудските звезди са прекалено обсебени от "суетата", пише бгнес.
 
"Има определен процент суета, която е нездравословна в професията ми и тя засяга и двата пола. Виждате я при мъжете, които си боядисват косата, като навършат 60, преструват се, че не са побелели, правят си пластични операции и ползват слънчеви лампи. Аз не съм такъв човек. Напълно съм щастлив, е, никога не си съвсем щастлив с остаряването, но го приемаш. Разбираш, че остаряваш, но има роли за всяка възраст, стига да си готов да ги изиграеш", заяви той.
 
Наскоро 50-годишният актьор предизвика гневен фурор с коментар за жените във филмовата индустрия, но той обясни, че визира себе си. "Зададоха ми въпрос, който насочих към себе си. Обясних, че на 35 участвах в "Гладиатор". Сега съм на 50 и не бих участвал в подобен филм. Живея в собствената си кожа, играя роли, които отиват на възрастта ми", обясни той.
 
Докато Crowe твърди, че има роли за актьорите и актрисите от всяка възраст, той признава, че е "по-трудно" да се намери работа, когато си по-възрастен. "Нещата се променят. Няма толкова много подходящи роли, когато си на 50, така че трябва да работиш повече. Хората забравят това, достигат до определено ниво на известност и мислят, че нещата ще останат такива. Смятат, че славата е абсолютна величина, но не е", допълва актьорът. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash