Търси в сайта...

Mila Kunis искала да бъде лекар

Mila Kunis ще се радва, ако дъщеря й Wyatt стане юрист или доктор. Едно време звездата от "Пътят на Юпитер" е искала да следва медицина, пише бгнес.
 
Попитана дали желае дъщеря й също да стане актриса, Kunis отговори, че този въпрос в момента на е на дневен ред. "Все пак би било прекрасно, ако тя избере да помага на хората като лекар или юрист. За съжаление в основата на шоубизнеса стои отрицанието. Първото нещо, което чуваш, е думичката "не", сподели Kunis.
 
Mila заяви, че нейните родители не са искали тя да стане актриса. "Позволиха ми да се занимавам с актьорство само ако имам отлични оценки в училище", спомня си съпругата на Ashton Kutcher. Самата тя е искала да стане лекар, но се е отказала, когато е разбрала, че се бои от гледката на кръв. "Също така исках да бъда учител, но забелязах, че много ми харесва да играя и разбрах, че трябва да се спра на актьорството", добави Mila Kunis.
 
"Винаги ми е харесвало да подражавам на някого, затова актьорството се превърна в естествена еволюция. То ме освободи от училището и се превърна в най-доброто нещо, за което мечтае всяко дете", признава още Mila. 

Свързани новини

Адът - това сме ние

15.05.2024

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024


flash