Пак обвиняват Travolta, че е гей

John Travolta отхвърли твърденията, че е имал сексуални отношения с мъж. Според него мотивът за обвиненията са пари.
 
Бившият пилот на актьора Douglas Gotterba твърди, че двамата са имали хомосексуална връзка, докато той е работил при Travolta. Съпругата на актьора Kelly Preston нямала представа за връзката, информира бгнес. Gotterba работил в авиокомпанията Alto на Travolta в продължение на 6 години, но през 1987 напуснал по собствено желание. В момента се води съдебно дело относно твърденията на пилота, който заплашва да напише книга за живота си и отхвърля валидността на клаузата за поверителност, която е подписал при встъпването си в длъжност. Актьорът е категоричен, че твърденията са безпочвени и са мотивирани от пари - според адвокатите на актьора пилотът иска 10 млн. долара, за да склони на извънсъдебно споразумение.
 
"Това е Ахилесовата пета на всеки известен човек. Хората просто искат пари. Това е всичко. Не ми пука особено за това. Някои хора реагират много остро, но аз се примирих с медиите преди много време, не мога да ги контролирам", казва Travolta пред интернет The Daily Beast.
 
Той споделя, че почти не е засегнат от обвиненията и от слуховете за личния му живот. Единственият път, когато се е притеснил от спекулациите, бил скоро след смъртта на сина му Jett през януари 2009. "Темата за секса винаги ще бъде интересна за хората, но семейството не трябва да се замесва. Някои медии паднаха много ниско с историите около смъртта на сина ми", казва John Travolta.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash