James Cameron снима продълженията на "Аватар" едновременно

James Cameron сподели с феновете намерението си да снима три продължения на филма "Аватар", като заяви, че ще приключи с работата по всички сценарии до 6 седмици, пише бгнес.
 
Втората част на лентата се очаква да излезе в кината през декември 2016. "Втората, третата и четвъртата част на филма ще бъдат снимани едновременно", сподели режисьорът. "Все още тече подготовка, тъй като в момента проектираме различни същества, костюми и символи, които да обхванат и трите филма. Очаква се да приключа и с трите сценария през следващите няколко седмици", заяви Cameron.
 
Режисьорът описа като най-трудна частта, в която му се налага да съкрати определени моменти от сценария, за да може филмите да се получат в необходимата според изискванията продължителност. Sam Worthington, Zoe Saldana и Stephen Lang ще продължат да развиват персонажите си в продълженията на "Аватар", а според слуховете Arnold Schwarzenegger също ще се появи в лентата.
 
Попитан върху какво ще наблегне и какво би искал да види в продълженията на филма, Cameron отговаря, че се надява на по-малко внимание към самото зрелище. "По отношение на разказаните истории бих искал да видя как Холивуд отдава повече внимание на характера на персонажа, отколкото на експлозиите и пиротехниката. Говоря за тези филми, които са неприятно силни и динамични", коментира Cameron.

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash