Daniel Craig внезапно се отказа от роля

Daniel Craig внезапно отказа ролята си във филма "The Whole Truth", дни преди обявената дата за започване на снимките в Бостън.
 
Британската звезда трябваше да започне работа по предстоящата драма заедно с актрисата Renee Zellweger в Бостън, но около седмица преди началото на снимките той заяви отказ от участие в лентата без да даде обяснение за решението си, пише бгнес.
 
Според в. "The Boston Globe", Daniel не е планирал оттеглянето си от ролята, тъй като миналата седмица бил забелязан на мястото на предстоящите снимки, а също се е подложил на необходимите здравни тестове преди заснемането на прожекцията.
 
Работата по продукцията за момента остава спряна, а началото на снимачния процес се отлага за неопределено време, докато екипът и продуцентът Courtney Hunt намерят достоен заместник на звездата от "James Bond".
 
Американската актриса Renee Zellweger и колегата й Gabriel Basso остават герои във филма, а според непотвърдена информация, актьорът Danny Huston вече води преговори за участие в лентата на мястото на Craig.
 
Изглежда графикът на Daniel Craig остава свободен до октомври, когато звездата се завръща на снимачната площадка в ролята си на James Bond.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash