Brad Pitt и Анджелина ще осиновяват отново?

Многодетното актьорското семейство Brad Pitt и Angelina Jolie обмислят възможността да осиновят още едно дете, пише бгнес.
 
Двамата имат шест деца - Maddox (12), Pax (10), Zahara (9), Shiloh (7) и петгодишните близнаци Knox и Vivienne, първите три от които са осиновени. Източник разкри, че Angelina и Brad прекарали празниците в размишления как да разширят семейството си с още един член. "Те са отворени към идеята за още едно осиновяване и са много развълнувани от перспективата", заяви източникът.
 
Двойката първоначално искала да вземе под крилото си дете от Йордания, но процесът ще бъде много труден, така че като втора възможност обмислят да обиколят домове за сираци в Етиопия. Това е и родното място на най-голямата им дъщеря. "Те винаги са искали Zahara да има братче или сестриче, което да споделя нейната африканска кръв. В идеалния случай актьорите искат малко момиче на възраст между две и три годинки", разкри близък до тях.
 
Pitt и Jolie финансират строителството на клиника за болни от СПИН в Етиопия. Очаква се двамата да пътуват за страната през април, когато ще се срещнат и с ръководители от сиропиталище за изоставени деца. 

Свързани новини

Работи се по чета част на "Матрицата"

04.04.2024

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024


flash