Ще има продължение на "Влюбеният Шекспир"

Компаниите Вайнщайн и Мирамакс се обединиха около създаването на нова продукция. Те ще работят върху продължението на "Влюбеният Шекспир" от 1998, а главната роля отново ще изиграе Гуинет Полтроу, пише бгнес.
 
Харви Вайнщайн сподели, че ако зависи от него, никога не би направил продължение на филма, но пък бих направил "Влюбеният Шекспир" едно цяло. "Винаги съм искал да направя това и най-накрая имаме нужния тласък". Вайнщайн увери феновете, че сценаристите Дейвид Ливайн и Браян Копелман имат зашеметяващи идеи. "Момчетата имат страхотна идея, начин по който да го направят по интернационално, когато започнете да играете играта на карти в Париж. И само това ще кажа", заяви той.
 
Историята, все още единствена под това име, разказваше за младия Уил Шекспир, изпаднал в творческа криза, който прави шеговита комедия. Както обикновено става в романтичните филмови приказки, комедията скоро преминава в пленителна любовна история, когато красивата актриса се дегизира като младеж, за да се яви на прослушванията за изцяло мъжкия актьорски състав. Така тя печели не само ролята, но и сърцето на драматурга.

Свързани новини

Дженифър Лопес влиза в нова роля

15.03.2024

Антинаградите ''Златна малинка''

14.03.2024

Очаквано

11.03.2024

Пригответе се за много смях!

07.03.2024

След номинацията за ''Оскар''

15.02.2024


flash